اطلاعات درباره ی مدت زمان درمان و هزینه ی درمان اختلال کندن مو؟

سلام وقتتون بخیر
من حدودا 4 ساله که وقتی تحت فشار قرار می گیرم، استرس دارم یا حوصله م سر میره شروع به کندن موهام می کنم به طوری که حس خوبی بهم میده اما میدونم که نباید این کار رو بکنم و باید جلوش رو بگیرم. میخواستم درمان رو شروع کنم اما قبلش میخواستم بدونم حدودا چند جلسه برای درمان نیاز هست و هزینه ی هر جلسه چقدر میشه؟ و همچنین داروهایی که استفاده میشه حدودا چقدر هزینه داره؟

بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران