۵۵
۶۵
خانــم

عفونت روده واسهال ؟

من پنجاه و پنج ساله هستم سال پیش عمل کیسه صفرا انجام دادم دکترمعده که رفتم گفت معده ات عفونت کرده و قسمتی از روده معده ام ترش میکنه زردآب میکنه نفخ دارم روزه ام که میگیرم بعد از افطار اسهال شدید میگیرم لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام: در مرحله اول بايد اداي غذا خوردن خود را بازبيني کنيد مثلا از نيم ساعت قبل از غذا تا 2 ساعت بعد از ان مايعات نخوريد- هر لقمه غذا را خوب بجويد- تا 2 ساعت بعد از غذا هم نخوابيد- غذاهاي نفاخ و دير هضم کمتر مصرف نماييد - سير خام و پياز خام فعلا مصرف نکنيد- هندوانه کمتر مصرف کنيد- اش و غذاهاي ابکي کمتر مصرف کنيد
    در صورت عدم بهبودي به پزشک مراجعه فرماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 174 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران