خستگی شدید؟

سلام دکتر خسته نباشین. راستش مادرم این اواخر دچار اظطراب شدید خستگی و بی حوصلگی. زود عصبی شدن. کم اشتهایی. درد شدید در کف پاها و حساسیت به امپول و سرم شده و پریودیش هم این ماه عقب افتاده بود. ممنون میشم پاسخ گو باشین و بقرمایین مشکل مادرم چیه و چکار باید کرد

1 پـاسـخ

  • سلام بيماري هاي اعصاب و‌روان مينوانند علايم کوناگوني دربخشهاي مختلف بدن ايجاد کنند و حتي عادت ماهانه را برهم بزنند اين بيماريها خودبخود خوب نميشوند واغلب به مرور بدتر ميشوند و درمانشان مشکل تر لذا به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنيد تا درمان اغاز شود از داروهاي هورموني براي تنطيم عادت ماهانه پرهيز شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران