مصرف ازیترومایسین برای گلو؟

سلام وقتتون به خیر
من چند شب پیش بعد از خوردن انار احساس كردم دونه ی اون توی گلوم گیر كرده و اذیت كننده بود كلنجار رفتن با لوزه هم برطرفش نكرد
اما همون شب دچار لرز شدم و روز بعد بی حال و بی اشتها و تبدار بودم و گلودرد هم اضافه شد و با مشاهده ی گلو متوجه تورم لوزه ها شدم و به نظرم عفونی شده بود اما ابریزش و سرفه و عطسه ندارم
به متخصص مراجعه كردم ایشون گفتن كه این احتمالا شروع انفولانزا بوده و بعد از مشاهده ی گلو برای من ازیترومایسین 500 - 6 عدد تجویز كردن
من سومین شب از گلودردم كه به نظرم داشت بهتر میشد اما هنوز اذیت كننده بود ازیترومایسین رو شروع كردم و 2 عدد خوردم
حالا میشه گفت گلو دردم تقریبا برطرف شده
جسارتا سوال من اینه كه با توجه به اینكه انتی بیوتیك ها داروهای قوی و بعضا دارای عوارض احتمالی هستند و همینطور اینكه عفونت گلوی من ممكنه اصلا منشا باكتریایی نداشته باشه من میتونم مصرف انتی بیوتیك رو قطع كنم ؟
به نظرم 6 عدد با دوز 500 برای گلودرد زیاد میاد

پیشاپیش از پاسخگوییتون سپاسگزارم 🙏🏻

1 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران