۱۸
۵۶
آقــا

ممکنه هس تیروئید باشه؟

من چند وقت دچار افسردگی و اضطراب شدید شدم تپش قلبم رفت بالا الان سرگیجه دارم و گاهی وقتا دچار لرزش میشم
پدرم میگه ما سابقه تیروئید داریم برو آزمایش تیروئید بده ولی خو رفتم دکتر گفت
مال افسردگیه هنوزم بعد یک مال حالم بد روحیم عوض شده خندون شدم ولی هنو
سر گیجه دارم صدا ها رو ده برار میشنوم
قلبم سنگین ناراحت دیگ دیروز نتونسم برم باشگاه شاید لازمه باش بگم پس میگم من سیگار میکشم گل ماری جوانا میکشیدم یع سال تا اوردوزش رفتم بعد گذاشتم کنار یه 2ماهی هست

2 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران