۴۷
۶۸
خانــم

تورم دور چشم؟

سلام
دور چشمم ورم کرده و اصلا درد ندارم .به متخصص چشم پزشک مراجعه کردم ،گفتند چشمت سالمه به مغز و اعصاب مراجعه کنید ،به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم وام آر آ با تزریق و بدون تزریق گرفتم ،گفتند از نظر مغزی هیچ مشکلی ندارید و کاملا سالم هستید،فقط یکی از متخصصین مغز و اعصاب فرمود ممکن است حساسیت باشد
البته به دو متخصص چشم پزشک و دو متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرده ام و هم چشم پزشک ها و هم متخصصان مغز و اعصاب گفته اند هیچ مشکلی ندارید،وچشم و سر کاملا سالم است ولی 15 روز است ورم دارم البته نسبت به اویل ورم کم تر شده ولی هنوز ورم کامل نخوابیده و هیچ دردی هم ندارم. وواقعا نمی دانم به چه دکتری مراجعه کنم

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران