گرفتگی شدید بینی و خشکی بینی . ؟

سلام . به علت پاشیدن الکل صنعتی و ضدعفونی به صورت و ماسک مدت 20 روزه که دچار گرفتگی شدید بینی شده ام به طوری که تن صدام عوض شده به سختی نفس می کشم و حالم بسیار بده .
سه بار دکتر رفتم داروهای قرص رینیزین ؛شربت زادیکس ؛قطره ی بینی الکل بوریکه و اسپری سزالین برایم تجویز کردن که با مصرف این داروها مشکلم هیچ که برطرف نمی شه متاسفانه حالم خرابتر می شود . قبلا هیچ حساسیتی نداشتم و یکدفعه به این مشکل مبتلا شدم
با تشکر و سپاس

بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران