۱۱ماه
آقــا

ابریزش بینی به نحوی که یک سمت بینی مدام درحال ترشح وسمت دوم بینی مخاط های طولانی درحدنیم‌متری؟

سلام اقای دکتر پسرم 11ماهشه واز 3روز بعداز تولد مخاط های بینی شدیدی مواجه شد که با پوار تمیز میکردیم بعداز40روز یک سمت بینی ابریزش مدوام (به اصطلاح شره)میکنه ویکطرف مخاط چسبناک و طولانی درحد (نیم متری)داره ؟هرچی سیتریزن،کوریزان،اموکس کلاو وساشه متلوکاست دادن فایده نداره ،راه درمان چی هست پزشک محترم راهنمایی درصورت امکان

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران