خارش کل بدن؟

من دختری 17 ساله هستم . به مدت 2 ساله که کل بدنم میخاره . دکتر پوست والرژی هم رفتم . مدام بهم قرض فکسوفنادین ( تلفست ) و هیدروکسی زین میدن . ولی فایده نداره. مزاج گرم وخشک دارم. متولد خرداد ماه هستم . میگن غلضت خونم دارم. مدتیه جوش هم تو صورتم زیاد میزنم. لطفا بگید چه کار کنم. آیا خون دادن فایده داره?

1 پـاسـخ

  • با سلام:
    براي شما بايد اصلاح تغذيه صورت پذيرد. بطور خلاصه بايد از ادويه تند و تيز، فلفل، زيره، دارچين، زنجبيل، زعفران و هل، همچنين از مواد غذايي محرک مثل کاکائو، گردو، سير خام و پيازخام، کيوي، موز، خرما، شير، سس ، سفيده تخم مرغ، فست فود و مواد غذايي سرخ کرده براي مدتي پرهيز نمائيد.
    مصرف کدوي سبز آب پز، سوپ جو بدون ادويه( زرد چوبه و سماق بلا مانع است)، عناب و دم کرده ختمي مي تواند کمک کننده باشند.
    اهداي خون هم براي غلظت خون مفيد است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 332 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران