مشکل کراتین بالا و اسهال ؟

با سلام و احترام
بیمار خانم 84 ساله که قبلا دو باربه پزشک مراجعه داشتند در مرحله اول به علت کراتین بالا 2.1 که با تجویز 4 سرم در منزل کار انجام شد و مصرف قرص نفروویت
مراجعه بعدی 3/5/1400 به علت اسهال می باشد که البته سابقه اسهال ایشان به سال گذشته بر می گردد که قبلا هم به پزشک دیگر مراجعه کرده ام موقتی بهتر می شود و دوباره شروع می شود. با مراجعه به دکتر متخصص داخلی داروهای زیر تجویز شد :البته داروهایی که برای نارسایی قلبی مصرف می کنند شامل قرصهای والسارتان 80-متورال-آملودیپین و همچنین پرفشاری خون دارند.
1)کپسول پروبیوتیک
2)کپسول رگفلور
3)ادامه قرص نفروویت
4)دو سرم نمکی
در حال حاضر بیمار دو روز است که اسهال به یک تا دو بار در روز تقلیل یافته است . ولیکن ورم در ناحیه پا دارد و همچنین پشتشان همانطور که قبلا تصویر آن را از طریق واتساپ فرستادم قرمزی در قسمت پشتشان هر غروب به ویژه ظاهر می شود که حرارت این نقطه از قسمتهای دیگر بدن بیشتر است.و خارش هم دارد و بعد از اینکه آب خیار می مالم بعد از گذشت کمتر از یکساعت محو می شود.و بیمار میل به غذا ندارد و با کلی صرف زمان چهار تا پنج قاشق به ایشان برنج می دهم مثل ماش پلو –هویج پلو
سوال: آیا قرصها را ادامه دهم؟ می ترسم با قطع قرصها اسهال بر گردد.
سوال: ورم پاها را چه کار کنم؟
سوال؟ با بی اشتهایی بیمار چه کار کنم؟
سوال" به دلیل اسهال میوه دیگری به غیر از سیب و غذایی به غیر از غذاهای سفت مثل کته و سیب زمینی -جوجه کباب به مقدار کم به ایشان نمی توانم بدهم.
سوال؟چه میزان آب باید مصرف شود.با توجه به اینکه بیمار نارسایی قلبی هم دارند.
در این شرایط کرونایی لطفا راهنمایی بفرمائید و کمک کنید.

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران