۲۱
۵۵
خانــم

معده درد و تنگی نفس زیاد؟

سلام من 21 سالمه 3 هفتس مشکل معده پیدا کردم هرچی میخورم حالت تهوع و اسهال میگیرم و ترش میکنم و میخوام آروغ بزنم اما نمیتونم و باعث تنگی نفس زیاد میشه که میخوام نفس بکشم قفسه سینم درد میگیره خیلی نفخ دارم و معدم ورم میکنه و سفت میشه و تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه دکتر رفتم و قرص لانزو 30 بهم دادن اما واسه تنگی نفس نمیدونم باید چیکار کنم کلافه شدم
مشکل ریه و قلبی هم ندارم مصرف دخانیاتم و الکل خیلی کم که بخاطر این موضوع کلاً حذف کردم  میشه کمک کنین

1 پـاسـخ

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران