بی اشتهایی؟

مادرم 83 سالشه خیلی بی اشتها شده هیچی نمیخورد چیکار کنم با تشکر

4 پـاسـخ

  • سلام براي راه حل درست بايد وضعيتشون بررسي بشه ولي در حالت کلي در سالمندان عزيز بي اشتهايي يک مشکل رايج هست شما ميتونيد با مزه دار کردن غذاها با آبليمو، آب نارنج يا مقداري روغن زيتون اشتها رو تحريک کنيد و هميندطور سعي کنن حداقل نيم ساعت روزانه فعاليت سبک داشته باشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام وقت بخير
    در دوران سالمندي حس چشايي کم مي شود و نياز بدن به آب و مايعات افرايش مي يابد، در تهيه غذاهاشون از ادويه جات (در صورتيکه فشار خون بالا نداشته باشند) از آب ليمو، نارنج ، سرکه ، آبغوره بي نمک براي مزه دار شدن غذاهاشون استفاده کنيد، از مواد غذايي پروتئيني به مقدار بيشتر استفاده کنن، حجم غذاهاشون کمتر باشه و دفعات غذا خوردن بيشتر شه، روغن هايي مثل کنجد و زيتون با مارک معتبر به غذاهاشون ي کم اضافه شه که کالري غذا بيشتر شه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • باسلام

    ابتدا بايد علت بي اشتهايي مشخص شده و سپس نظر قطعي داد اما در صورتي که امکان مراجعه به کارشناس تغذيه نداريد مي توانيد از شربت هاي اشتها آور استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران