۲۴
۶۲
آقــا

ایاگذشته من به کسی ک واردزندگیم شده مربوط میشه؟؟

سلام اقای دکترخسته نباشید تشکرمیکنم ازمطالب قشنگتون
من 24ساله هسم با آقای 2ماه دوست بودم خیلی بهم علاقه مندبودیم.اماهمش میخواست درموردگذشتم بدونه همشم سوال میکرد ازینک من قبلاخواستگارداشم بعدقراربودازدواج کنیم وماشینشون گاهی اوقات دست من بوداماجورنشدومحترمانه تموم شد همش میپرسیدن اون ماشین واقاکی بود یاراجب گذشتم که 4سالی بااقایی دوست بودم اماچون اخلاقشون تندبودجداشدیم همیشه راجب گذشتم میپرسید.امامن دلیلی واس توضیح دادن گذشتم نداشم چون مربوط ب خودم بوده.سوالاتشون این بودکه بااون اقارابطتون چجوری بوده رابطه جنسی داشی یانه.
من نگفتم وبه من گفتن ک دروغ گفتی وول کردن منو ورفتن واینکه همسایه مون هم هسن متاسفانه بیشتراوقات میبینمشون وحالم بدمیشه

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس عمومي در تهران