۲۰
۴۷ الی ۴۸
آقــا

تاخیر در دوره پریود ؟

سلام خانم امیدی فر
من یه دختر 20 ساله ، مجرد هستم
آخرین باری که پریود شدم 7 شهریور بود
و الان از تاریخی که باید اتفاق میفتاد 2 هفته گذشته ...
لازمه بگم تا قبل از اینکه عقب بیفته ، حدودا 5 ، 6 ماهی میشد که خیلی منظم شده بود ،‌ نهایتش 6 یا 7م هر ماه بود .
بعد از آخرین پریودم رفتم پیاده روی اربعین ، اونجا خیلی آب خنک میخوردم....از اونجا که برگشتم احساس می‌کردم وزنم کم شده بود ...
اما بخاطر تغییرات آب و هوایی فقط میلم به سردیجات بود
الان احساس میکنم وزنم نسبت به وزن قبل اربعین بیشتر شده و معده درد گرفتم
حول و حوش تاریخی که باید پریود میشدم کمر درد و دل‌درد داشتم و از ناف به پایین شکمم حساس شده بود ، جوری که نمیشد به شکمم دست بزنم
خرما و رازیانه و گرایشات هم مصرف کردم اما موثر نبود.
الان دوباره قسمت گودی کمرم درد گرفته...
میخواستم حضوری برم پیش یه پزشک اما چند نفر گفتن طبیعیه
الان بنظرتون چکار کنم ؟
شما راه حلی ندارین؟

1 پـاسـخ

بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران