دروغ گویی و ایجاد شک؟

سلام جناب دکتر بنده خیلی به همسرم دروغ گفتم الان ایشون حرف بنده رو باور نمی کنه و به بنده شک کرده میخواستم ببینم باید چی کار کنم تا روابطمون به جدایی ختم نشه بندهددارای دو تا بچه ام

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    دروغ نيز مانند ساير پديده هاي رفتار کلامي، واقعيتي محض است که حقيقت ندارد. با اينکه شدت دامنه دروغ از دروغ هاي سفيد (دروغ با نيت خير خواهانه) تا مرز شيادي (دروغ به قصد فريب يا کسب منفعت و دفع آسيب) متنوع است اما ماهيت دروغ با وجود کاربردهاي موقتي و موقعيتي آن که اساس زودگذر است، چون بر اصل فريب و تطميع است قاعدتا در عرف مورد تاييد نيست . از آنجا که براي حفظ يک دروغ بايد دروغ ديگري اضافه کرد، اعتماد مخاطب به دروغ پردازنده سست مي شود. به نظر مي رسد از آنجا که متوجه پيامد عمل خود بر آسيب ديدن رابطه زن وشوهري و کيان زندگي شده ايد، به نوبه خود فرصتي قيمتي است. توصيه مي شود با زوج درمانگري که با رويکرد زوج درماني شناختي رفتاري يا زوج درماني سيستمي آشنائيت کافي دارد حضورا مشورت بگيريد. مرکز طليعه مهر مي تواند در اين زمينه راهنماي شما باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران