لاغری و کم اشتهایی؟

سلام و عرض ادب و خسته نباشید اقای دکتر من خانمی 27 ساله هستم که ی پسر 8 ماهه دارم قبلا هم لاغر بودم که با ی سری داروی گیاهی چاق شدم اما دوباره لاغر شدم الان در حال شیردهی هستم بشدت لاغر شدم و کم اشتهام هیچ مریضی هم ندارم واقعا از لاغری و کم اشتهایی خسته شدم چیکار باید بکنم؟

1 پـاسـخ

  • با سلام براي افزايش وزن بايد رژيم افزايش دوران شيردهي را داشته باشيد و در کنارش مکمل هاي مناسب را استفاده کنيد. فرآيند شيردهي يک فرآيند کاملا انرژي بر است و شما بايد ميزان پروتئين و کربوهيدرات و چربي مناسبي را دريافت کنيد جهت دريافت رژيم به دايرکت پيج اينستاگرام مطب مراجعه کنيد dr_radfardiet@

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران