شکستگی آلت تناسلی وشل شدن ؟

باسلام خدمت شما من الان 29ساله و مجردم احساس میکنم آلتم شکسته و خیلی شله انگار یه تیکه پوسته اگه التمو پیج بدم هیچ دردی احساس نمیکنم چون خیلی شل و بیحسه البته وقتی تحریک بشم نعوذ دارم ولی باز شل میشه وقتی از نعوذ میافته آلتم به سمت شکمم جمع میشه و تو رفتگی داره تا حالا به خاطر خجالتی بودن به پزشک مراجعه نکردم چون فک میکنم به خاطر شیوه خودارضایی که در گذشته داشتم آلتم اینجوری شده موقع خودارضایی آلت خودمو به سمت پایین بیضه‌ها فشار میدادم شاید به همین دلیل احساس میکنم شکسته باشه از زندگی نا امید شدم و از تنهایی افسرده و دلم میخاد ازدواج کنم اما به خاطر این مشکل نمیتونم جایی خواستگاری برم میخام بدونم اگه راه درمونی هست به پزشک مراجعه کنم و آیا واقعا آلت من شکسته شده؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران