۲۴
۴۷
خانــم

تپش قلب شدید و‌کوبنده همراه با تند تند زدن رگ گلو و لرزش دست ها پسر ؟

سلام و عرض ادب . دختر 24 ساله ای هستم که دکتر عمومی به من گفته بود افسردگی گرفتم چند بار دارو مصرف کردم ولی ادامه ندادم به دارو خوردن ،قلبم شدیدا تپش کوبنده ای داره رگ گلویم تند تند میزنه نفسم میگیره یه تغیری در گلویم حس میکنم از سمت راست گلویم دست میگیرم درد میگیره راه گلویم تنگ تر شده ، سرم خشک زود به زود شوره میزنه اصلا سرم قوت نداره ، تا یک سال پیش آزمایش دادم نشون داد که کبد چرب دارم ،همین تازگی ها باز آزمایش دادم گفتن کم خونی دارم و کمبود ویتامین dدارم.

2 پـاسـخ

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران