۳۶
۱۰۰
آقــا

کیست گانگلیون؟

با سلام و تشکر از لطف شما بابت توجه و پاسخ به سئوال ما.
خدمت شما عرض کنم البته گاها درد خیلی خفیفی داره اونم تو تایم خیلی کوتاه.البته هنگام نوشتن، بعد از نوشتن چند سطر دستم خسته میشه.حالا نمیدونم این درد خفیف که در حد خستگی هستش به خاطر اینه که همیشه دستم بسته بوده و هست مثلا یه مدت با باند کشی و یه مدت مچبند و الان هم یه مدته که یه ساعت بصورت کیپ بسته ام روش یا نه.
حالا واقعا نمیدونم که فیزیوتراپی انجام بدم یا نه؟؟البته اندازه کیست اگه بسته نباشه و با دستم کار کنم بزرگ میشه تقریبا حدود اندازه یه حبه قند متوسط ولی اگه خیلی باهاش کار نکنم و در حد کارهای روزانه باشه و گفتم مچبند ویا مثل الان ساعت روش باشه فقط کمی برامده میشه.
جسارتا با توجه به وضعیت شغلی و دسترسی سخت به فیزیوتراپی روشی هست که خودم بتونم حرکات کششی و نرمشی رو رو مچم انجام بدم.
بازم از حسن توجه شما کمال تشکر رو دارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 335 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران