همسر بنده اداعا می کند از طرف خدا بهش الهام میشود.؟

مدتی است همسر بنده عنوان میکند که از طرف خدا بهش الهام می شود.که یکسرسی کار را باید انجام بدهد به عنوان مثال اینکه الهام شده که مال واموال خودت را بفروش وبه دیگران (نیازمندان )کمک کن.یا مدتی است میگه مادر خواهر وبرادر وزن دادشت منو غیابی طلاق داده اند وبرای تو همسر جدید گرفته اند. من روح از این چیزا اصلا خبر ندارد . میگه چیز خوردت کردن تلسم شده ای. و مسایل دیگر یکسر نماز وعبادت میکنه از کار و زندگی افتاده. در 24 ساعت تقریبا 12 ساعت نماز وعبادت میکنه . واقعا نمی دونم چه اتفاقی افتاده خواستم با شما مشورت کنک که کار باید کرد.

1 پـاسـخ

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي باليني و متخصص برتر روانکاوي و روان درماني در تهران