عدم توجه کودک پسر دو ساله ام به اطراف و گفتن کلمات محدود توسط او؟

پسری دوساله دارم که قادر به گفتن کلمان محدودی است مثل آب،یک تا ده رو می شمارد،نه ،آخ ،هان (ماشین) ،و چند کلمه محدود دیگه-و اصلا توجهی به ما نداره و دستور ها رو انجام نمی ده ، به طور مثال اگر بگی کنترل رو بیار اصلا انجام نمی ده ویا اگه لیوان آب دستش بدی و وقتی خورد بگم لیوان رو به مامان بده،لیوان رو می ندازه، ویا فقط وقتی من از بیرون می یام از خودش خوشحالی نشون می ده و هیچ واکنشی نسبت به پدرش نشون نمی ده-خیلی به من وابسته هست و وقتی یک جا ثابت می نشینم مدام از سر من بالا می ره. وکلا هر کاری که دوست داره انجام می ده و وقتی از اطرافیان یا خودش عصبانی می شه سرش رو به زمین می کوبه یا با دست به سرش می زنه.با اینکه ما نسبت به این حرکتش بی تفاوت هستیم باز این کار رو تکرار می کنه.

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشکي کودک و نوجوان در تهران