طرز برخورد با کسانی که بدون دلیل خاصی با من مشکل دارند و مجبورم با آن ها ارتباط داشته باشم ؟

سلام من دانشجو هستم و همکلاسی هام رو از نزدیک ندیدم به خاطر غیر حضوری بودن دانشگاها و با هیچ کدام مشکلی به وجود نیاوردم و فهمیدم که یک گروه واتساپ درست کردند و من در اون عضو نبودم و پشت سر من غیبت و بدگویی کردن و فحش دادن و مثلا گفتن که چرا از خودش عکس نمی زاره و اصلا این کیه ،یا شبیه بچه ابتدایی هاست و کلی فحش خیلی زشت دادن و یکی گفت که ترم یک اون اصلا گند زد ،در حالی که هیچ خاطره ای ندارم که منظور اون چی بوده؟و جز دانشجوهای خیلی ساکت و بی حاشیه بودم و درسم هم خوب بود در حالی که نه عکسم رو دیدن و حتی تا اون زمان کم تر از 4بار توی کلاس صدام رو فعال کردم اون هم برای جواب دادن به سئوال ها و گروهی که توی واتساپ من هم توش عضو هستم همیشه به استادها فحش میدن و مورد تمسخر قرار میدن و توی اون گروه همه باهام خوب هستند و هیچ وقت توی بحث هاشون شرکت نمی کنم چون فقط در حال تمسخر استادا هستن یا وقتی با هم صحبت می کنن باز هم به شوخی به هم فحش میدن و من شهرستانی هستم و با یکی از اون ها دوست شدم ولی باز هم خیلی استرس دارم که حضوری بشه و اون هارو از نزدیک ببینم و تیپ شخصیتی تقریبا همشون یک جوره و کاملا با من که مذهبی هستم فرق داره ولی اون ها حتی نمی دونن که من مذهبی هستم و باز این طوری هستن. و نمی دونم باید چه واکنشی نشون بدم و خیلی استرس دارم.

4 پـاسـخ

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران