طرز برخوردبا جوانان؟

جدیدا متوجه شدم پسر 24 ساله ام باکسی در ارتباط است البته خودش وانمود میکنه که ایشون فقط شاگرد مغازه است وفقط برای کار تماس میگیره ولی من میخوام بدونم چه برخوردی باید داشته باشم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام جوانان در اين سن در اوج هيجان عاطفي و جنسي هستند و برقراري ارتباط با جنس مخالف بخاطر نيازهايي که دارند طبيعي است وليکن اين انري آنان بايد در مسير درست هدايت شود تا از بروز آسيبهاي رواني پيشگيري شود.پيشنهاد ميکنم در يک فضاي مناسب و دوستانه با فرزندتان صحبت کنيد و از کم و کيف موضوع مطلع شويد و در صورت لزوم ايشان را براي مشاوره حضوري هدايت نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران