۲۸
۵۶
خانــم

پریودهای نا منظم و طولانی ؟

سلام وقت بخیر
من 28 ساله هستم و 21ماهه زایمان کردم و یک فرزند دارم ماه قبل برای پریود طولانی به مدت 20 روز که البته منقطع بود به پزشک مراجعه کردم سونا دادم مشخص شد تخمدان کیستیک است قرص سیپروترون کامپاند داد 21 روز استفاده کردم 6 روز بعدش پریود شدم که با درد و لخته خون همراه بود الان 8 روزه که پریودم ولی قطع نشده باید مفنامیک اسید مصرف کنم تا قطع بشه در سونو فولیکولهای مارژینال در حاشیه هر دو تخمدان به قطر تقریبی 4-7 م م بود تخمدان راست 36*21 و چپ 42*24 بود

1 پـاسـخ

  • شما روز 6ام پريود شدين و بايد از 7روز بعد از اتمام قرص سيپروترون بسته بعدي رو ادامه ميداديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران