۷۵
آقــا

من افسردگی شدید دارم و میخوام معالجه شم؟

دکتر من گوشی همسرمو یکبار چک کردم دیدم که با همکارم در ارتباط بوده حالا به هر دلایلی و حالا احساس پوچی میکنم یه ذره خوبم فراموش میکنم باز دوباره سرم میاد دوس دارم انتقام بگیرم بکشمشون یه جوری ضربه بزنم ولی دارم از درون نابود میشم همسرمو دوس دارم نه میتونم طلاقش بدم نه خودمو راضی کنم با اینکه هردچشون رو تنبیه کردم ولی باز مغزم داغونه
با اینکه قرص رهاکین 500و سرترالین 50مصرف میکنم شما میتونید کمک کنید و وقت مراجعه بزارید

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران