۱۶
خانــم

اعصاب و روان؟

سلام من 16 سالمه و دخترم
من از بچگیم انگار توی ذهنم با یکی زندگی میکنم . تو بچگی وقتایی که تنها بودم کلا میرفتم تو ذهنم و اون کارارو انجام می‌دادم
که تقریبا فکر شکنجه و خشونت بود مثلا تو ی فکرم این بود که الان دارم غذا میخورم . در واقعیت مث کسایی ک دارن غذا میخورن رفتار میکردم . الان هم تو ذهنم هستن و به صورت یه داستانه . یعنی اگه کسی وقت تنهاییم منو ببینه صد درصد فک میکنه دیوونه شدم . حتی با اون شخصیتای تو ذهنم حرف میزنم . و دقیقا مثل یه داستانه
بعضی موقه ها واقعا اذیتم میکنه
اینم بگم که تو گذشتم و الان هیچ خشونتی نبوده

3 پـاسـخ

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران