بی حس شدن انگشت اشاره دست در سمت چپ؟

سلام دکتر خسته نباشید...من یک زن 24 ساله هستم دو ماه پیش یهو دو بند انگشت اشاره سمت چپ دستم بی حس شد و وقتی به اجسام دست میزنم خیلی حسی نداشتم تقریبا بعد از 15 روز انگشت شست دست راستم کامل کبود شد و بعد از یکی دو روز کبودیش از بین رفت اما این انگشت دست چپم همچنان بی حس هست البته نسبت به قبلا بهتر شده اما همچنان بی حس است...ولی من همیشه مچ در دو دستانم درد می‌کنه و گهگاهی از کتف تا نوک انگشتانم تیر می‌کشه ولی خب این بی حس شدن انگشتم در سمت چپ دستم هست و مچ دست چپم هم به اندازه دست راستم درد ندارم حالا به نظر شما می‌تونه مشکل از خود مچ یا گردن باشه...دکترم رفتم نوار عصب و عضله و ام ار ای نوشته برام اما هنوز انجام ندادم.

1 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران