سلام آقای دکتر وقت بخیر ؟

یک سالی هست به آلرژی فصلی مبتلا هستم گرفتگی شدید بینی دارم آبریزش بینی و گاهی اوقات تنگی نفس
کم تا بیش فقط فصل بهار و تابستان دارم و پاییز و زمستان بهتر میشوم
ولی دیشب بدجوری آلرژیم عود کرد
به طوری که یک دفعه عطسه های زیاد خارش گوش و گلو گرفتگی بینی تنگی نفس و یک دفعه بدنم هم به شدت داغ شد و پوست کل بدنم شروع به خارش شدید کرد بعدش کهیر زدم و پوست صورتم سفت شد رفتم درمانگاه سرم زدم یه کم بهتر شدم ولی کامل درمان نشدم سوالم اینه آقای دکتر الان وقتش هم به دکتر آلرژی مراجعه کنم؟ برای درمان قطعی آلرژی و بدونم آلرژیم چه نوع آلرژی هست؟لطفا جواب بدید چون این مدت به شدت اذیت شدم بابت آلرژی

4 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران