۲۰
۵۰
آقــا

تیر خوردگی رو زانو سمت چپم ک نزدیک ۲۰۰ ساجمه داخل زانومه مفصل و کشک پام کلا داغون شده و پام خشک شده اصلا خم و راست نمیشه ؟

سلام اقای دکتر من بچه بلوچستانم تو استان ما امکانات کافی واس عمل پای من نیست تقریبا یه سال و خوردیه ک با اصلحه شکاری ساجمه ای زانو سمت چپمو تیر کردن وقتی بردنم بیمارستان عمل کردنم پلاتین گزاشتن ولی پام اصلا خوب نشد یه سال خوردیه فلجم پام خشک شده ن خم میشه ن راست مفصل پام کاملا خورد شده کشکک پام هم کلا خورد شده و پام خمو راست نمیشه خشک شده ادرس شمارو بهم دادن اقای دکتر خاهش میکنم اگ میتونین واس پای من کاری کنین جوابمو بدین خاهش میکنم ازتون اگ میتونین کاری بکنین واسم جوابمو بدین خعلی ممنونم ب شدت منتظر جوابتون هستم جوونم 20 سال بیشتر نیستم فلجم منتظر جوابتونم یا حق

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران