۳۳
آقــا

عمل انحراف آلت تناسلی؟

سلام آقای دکتر
33 سالم هست و تازه ازدواج کردم
متوجه انحراف آلتم به سمت پایین شدم و به دوتا دکتر نشون دادم گفتن باید عمل بشی...متاسفانه بدون شناخت کافی از دکتر😔 خودم رو دست ایشون سپردم و نتیجه عمل اصلا خوب نبود وانحراف آلتم به سمت دیگه همراه با درد شد.
سه ماهه عمل کردم و اوایل که هر لحظه درد کشیدم و این اواخر موقع نعوظ هنور هم درد و سوزش دارم...
دکتر گفت صبر کن و ما هم به امید خوب شدن صبر کردیم وآخرین دفه که رفتیم پیش دکتری که عملم کرد گفت یه عمل دیگه میخواد...
ولی دیگه نمیتونیم به ایشون اعتماد کنیم...
خودم و همسرم از این وضعیت پیش اومده درعذاب هستیم ونا امید.. دیگه نمیتونیم روحیمونو حفظ کنیم...بنده تهران نیستم بخاطر خدا راهنماییمون کنید کجای کشور به کجا و چه کسی مراجعه کنیم؟

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران