وسواس فراموشی وافسردگی؟

سلام خانم دکتر من یه زن متاهل هستم دچاروسواس شدید هستم طوری که نمیتونم چیزیروتمیزکنم ب چیزی دست بزنم بعدش بایدیه ساعت دستاموبشورم درحمام وتوالت خ مشکل دارم این وسواسم ازدوران جوانی با من بوده ولی اینقدشدیدنبود یه چندماهی میشه که خیلی زیاد شده امونموبریده بخاطرش دچارافسردگی شدم مدام گریه میکنم بی اشتها وحتی لاغرهم شدم وتقریبا یه هفته ای هم میشه که فراموشی هم بهش اظافه شده کاری که میکنم یادم نمیاد که تمیزاین کاروکردم یا نه خیلی دارم اذیت میشم توروابط زناشوییم وخالت کرده خیلی سختمه خواهش میکنم بهم کمک کنین من بهتون اس دادم گفتین بایدحظوری بیاید ولی نمیتونم برام سخته بیام اگه میشه اینطوری کمکم کنین

1 پـاسـخ

  • سلام، شما هم به رواندرماني و هم به دارودرماني نياز داريد. يعني هم روانشناس و هم روانپزشک بايد شما را ويزيت کنند و پروسه درمان طولاني است. از آنجايي که وسواس پيش‌رونده است، در صورت عدم درمان شديدتر خواهيد شد. درمان از طريق نوشتاري غير ممکن هست، حتما حضوري مراجعه بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 218 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران