۴۹
۸۱
آقــا

من ۳ماهه مشکل خلط پشت گلو داشتم باداروی گیاهی مدارا میکردم برای تکمیل درمان به پزشک گوشو حلقوبینی مراجعه کردم که ایشون سونوگرافی فرستاد جوابو دیده باتوجه به اینکه پزشک سونو گفت خطری نداره حالا ایشون میگه باید عمل بشی؟

سلام
به توصیه دکتر جراح گوش حلقو بینی و برای چکاب سونوگرافی داپلر از تیروییدگرفتم نتیجه هردو لوپ تیروییدتا حدودی بزگتر ازطبیعی هستن اکوهردولپ کاهش داشته تصویرندول مشخص و منظم و فاقدhalo تصویرسه ندول مشخصو منظم دیامترتقریبی22*27قابل مشاهده تصویر یک ندول کیستیک 5*9مشهوداست بررسی شدت جریان خون بیش از حد طبیعی همچنین ایندکس مقاومتی درشریانها کاهش یافته تصاویر غدد لنفاوی در دو سمت قابل رویت و در زنجیره ژوگولار سمت چپ واقع شده ضخامت گورتکس این غدد طبیعی و جریان خون طبیعی دارن مجموع این یافته ها میتواندمطرح کننده لنفادونوپاتی راکتیو در دو سمت گردن باشد
حالا دکتر میگه سریع باید عمل بشی لطفا راهنمایی کنید

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران