درون گرایی؟

سلام
من درون گرا هستم
و خیلی رک و بی پرده حرف میزنم
مهارت کلامی زیاد ندارم
نسبت به خانواده م خیلی دلم میخواد ابراز احساسات کنم
بغل بوس با کلام محبت آمیز خطابشون کنم با لحن مهربان و عاشقانه

اما سختمه
چرا؟
فقط گاه گاهی در یک شرایطی میتونم
اما روزانه نه
چه جوری تغییر کنم و بتونم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اما نسبت به دوستانم در بیرون برعکس راحت. ابراز احساسات میکنم
چرا اینطوریه؟
عجیب نیست؟!
خانم مجرد
سال

1 پـاسـخ

  • باسلامت وعرض احترام خدمت خواهرعزيزم وقت شمابخير بابت ديرشدن پاسختون عذرخواهي ميکنم درمورد شخصيت درونگرايي خودتون سوال داشتين واينکه دوست دارين درمورد خونواده تونم مانند دوستانتون ابراز عشق وعلاقه داشته باشين دلايل زيادي باعث اين شده که شمااين احساس متفاوت رو نسبت به خونواده ودوستانتون داشته باشيديکي ازاون دلايل امکان داره به دوران کودکي ونوجواني شمابرگرده که احتمالادوران طلايي وزيبايي بوده منظورم داشتن يه رابطه خوب وصميمي بادوستانتون باعث شده اين صميميت شما بادوستانتون ادامه پيدا کرده باشه، يکي ديگه ازدلايلتون بازم امکانش هست عدم ارتباط خوب شمابا خونواده تون باشه که اگرم اين دليلش باشه بايد باپرسيدن يه سري سوالات ازشما اين عدم ارتباط خوشايند بررسي بشه عزيزم درسته شمااين سوال ازمن پرسيدين اما جواب دادن کاملش باچندسطرکلمه وجمله ميسرنيست توصيه ميکنم حتما يه فرصت براي مشاوره ي حضوري درنظربگيريد که هم باهم بيشترآشنابشيم هم اينکه منهم بهتروبيشتروگسترده تربتونم جواب کامل بشمابدم واقعا به اين صورت مشاوره دادن راه بجايي نميبره اگه حضوري تشريف بيارين يه سري پرسشنامه هم تقديمتون ميشه که اونهم کمک خوبي براي جواب گرفتن سوال شماخواهدبود پس اگه مايل بودين کلينيک شهيدچوبکارواقع درسه راه شريعتي درصورت نزديک بودن منزل شما اگرم منزلتون 22بهمن هستش فرهنگسراي کوثرجنب پارک درخشان يک درخدمتتون هستم وفرهنگسراي گل نرگس واقع درکسري اول شهرک ژندارمري جنب کلانتري شهرک فقط ممنون ميشم هرزمان که تصميم داشتين براي اين موضوع که درگيرشون هستيد تشريف بياريد بامنشي بنده قبلش هماهنگ بفرماييد شماره تماس ايشون اينه09376429171 خداحافظ ونکهبانتون باشه اوقات بکام .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران