۲۸
۶۹
خانــم

نامنظم بودن پریود؟

با سلام خدمت شما، بنده28سال سن دارم،حدود دو ماه هست که ازدواج کردم، و در این مدت تنظیم پریودی من به هم خورده، و فقط حدود دو هفته خوب هستم، و در مدتی که پریود نیستم هم دچار کمردرد و سرگیجه و گاهی هم دچارحالت تهوع میشم،ازمایش بارداری دادم منفی بوده، اما در آزمایش ادرام عفونت بالا در بدن تشخیص داده شده و به من قرص برای کاهش عفونت داده شده ولی بازم این علایم از بین نرفته و پریودی من تنظیم نشده البته سونوی داخلی انجام دادم و دکتر گفت که هم رحم و تخمدان های من سالم هستند

1 پـاسـخ

  • درود بر شما، معمولا در اوايل ازدواج به دلايل مختلف ( مثلا استرس و مشکلات جنسي) ممکنست عادت ماهانه دچار اختلال شود که اگر بررسي هاي لازم انجام شده و مشکلي ديده نشده جاي نگراني نيست و به مرور رفع ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران