۳۶
خانــم

درد شدید پستان چپ؟

سلام من خانمی 36ساله هستم
دو فرزند دارم که فرزند آخرم شش سال سن دارد و تا بیستو دو ماهگی شیر بهش دادم
بعد از اتمام شیر دهی دردی در پستان سمت چپم به وجود آمد بعد از گذشت دو ،سه سال از این درد یه سنو سینه دادم که گفتن چند تا توده در سینه سمت چپ مشاهده میشود اما خوش خیم هستن و نیازی به عمل نیست و هیچ دارویی هم تجویز نشد اما من همچنان درد شدید دارم الخصوص موقع پوشیدن سوتین و نزدیک شدن به زمان پریودی
حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟
آیا مشکل خاصی وجود داره و حتما باید به دکتر متخصص مراجع کنم؟
یا اینکه طبیعی هستش و باید تحمل کرد؟

1 پـاسـخ

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران