عالی در مکالمه آنلاین، افتضاح در مکالمه رو در رو؟

سلام و عرض ادب. مشکل من عمدتا تو مکالمه رو در روئه و در چت های آنلاین مشکل چندانی ندارم. نه اینکه از حرف زدن خجالت بکشم یا حتی نتونم تو چشم های طرف مقابل نگاه نکنم، این مشکلات زبان بدن رو ندارم، منتها در گفتگوهای کوتاه خیلی مشکل دارم و اصلاً نمی دونم چی باید بگم.
در بحث های تخصصی و جدی که بلند و عمیق باشن، تا صبح می تونم صحبت و بحث کنم. اما تو گفتگوهای روزانه، کوتاه و غیرجدی خیلی افتضاحم.
ضمن اینکه من هنوز نتونستم وقت بگیرم حضوری بیام خدمت خود شما خانم دکتر. خیلی ساعات کمی حضور دارید و زیاد به تایم کاری من نمی خوره.

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز، روزتون بخير. درک ميکنم که مشکلتون براتون آزاردهنده هست و دوست داريد برطرف بشه، اما نياز به بررسي بيشتر داره و من با همين توصيف مختصر شما نميتونم راهکار مفيد و سازنده اي رو بهتون ارائه بدم. اگر تمايل داشتيد براي تنظيم وقت مي تونيد با مطب تماس بگيريد و زمان مد نظرتون رو هماهنگ کنيد. موفق و شاد باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران