۷۰
۳۸
آقــا

آیا استفاده از ماساژور برقی باعث تشدید درد دیسک کمر میشود؟

باسلام ، وقت شما بخیر، مادرم سابقه دیسک کمر داشت ولی به مدت یکسال دردی نداشت تا اینکه یک هفته پیش بعد از بلند کردن وسیله ای نسبتن سنگین دوباره در ناحیه کمر دچار درد شد به همین دلیل برادرم برای تسکین درد از ماساژور برقی استفاده کرد ولی یکساعت بعد از ماساژ مادرم دچار درد بسیار شدید و غیر قابل تحملی در ناحیه کمرش شد که به سمت پای چپش تیر میکشید و دیگر حتی قادر به جابجایی روی تخت نیست و به سختی و به صورت خمیده راه میرود و بدون استفاده از مسکن های قوی قادر به تحمل درد نیست خواستم بدونم آیا استفاده از ماساژور برقی باعث تشدید بیماری و درد شده است؟ با تشکر

بازدید : 205 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي ستون فقرات و متخصص ارتوپدي، تعويض مفصل و آسيب هاي ورزشي در تهران