۳۲
۶۰
خانــم

مصرف دارو افسردگی در زمان بارداری؟

سلام .من 5 ماهه باردارم.حال روحبم اصلااا خوب نیست این روزها فقط به خودکشی فکر میکنم .دکتر زنان گفت نمیتونم بهت قرص بدم برای حالت به خاطر بچه.یعنی یه زن باید از افسردگی بمیره و هیچی بهش ندن واقعا هیچ داروی امنی برای من نیست؟

1 پـاسـخ

  • سلام. از شزايط شمامتاسف شدم. تغييزات هوزموني دوران بارداري و زايمان در افراد مستعد ميتواند موجب ايجاد بيماريهاي اعصاب و روان در افراد مستعد شود. اين بيماريها حتمن بايد درمان شوند تا موجب اثر بر جنين و حوادث بارداري نشوند.دارواهي زيادي هستند که در بارداري بدون نگراني و مشکل ميشود تجويز شوند. عدم درمان افسردگي پس از زايمان را نيز بيشتر خواهد کرد. درمان توسط متخصص اعصاب وروان پس از گرفتن شرح حال دقيق از شما طي ويزيت تلفني يا حضوري و تشخيص نوع افسردگي شما انجام ميشود و به زودي بهبود خواهيد يافت. نگران نباشيد اما در درمان تاخير نکنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 196 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران