۱۷
۶۰
خانــم

عدم تمرکز و اهمال کاری؟

سلام روزخوش لطفا پاسخ من رو اگه میشه بدید
17 سالمه و امسال کنکور دارم و اصلا نمیتونم درس بخونم یعنی حال و حوصله اش رو ندارم و به شدت حواس پرتم
به دکتر مراجعه کرده بودم و adhd و اضطراب گفتند و خب تشخیص قطعی نبود
با نقشه مغزی میتونم به تشخیص قطعی برسم؟ نقشه مغزی توسط خود شما انجام میشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام. بله هم نقشه مغزي و هم تستهاي تخصصي adhd تشخيص را براي ما قطعي ميکنن. هرچند نظر و تشخيص باليني متخصص بر کليه اين روشها ارجح هست. البته ما در کلينيک امکانات جامعي براي تشخيص و حتي درمان غيردارويي اين اختلال داريم. و در صورتي که امکان مراجعه حضوري نداريد از خدمات ويزيت آنلاين ما ميتونيد بهره مند بشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران