تست هورمونی آیا نورمالند؟

سلام
وقت به خیر
Immunoassays-Thyroid Function
s AATTFIVE :NNO AAMTFIVO-9 :a l
Test T4(ECL) Т3(ECL) TSH (ECL)
Result Unit RefrenceRange 7.6 ug/dI 4.5-12
Normal ranges are according to the patients ser and age. Immunoassay- Thyroid autoimmunity
Jest
A n t i thyroid peroxidase [(TPO-Ab) (ECL)I
Result
Unit 20.1 IU/mL
93 ng/dL 1.48 ulU/mL
RefrenceRange Up to 34
She to:jow
a g o pl

1 پـاسـخ

متخصص تغذيه باليني و رژيم درماني در تهران