سلام قبلا آسم خفیف داشتم . کار جدید رفتم سینه ام میسوزد و سرفه دارم؟

یک ماه میباشد که سر کار جدید رفتم که کارخانه پتروشیمی مواد شیمیایی میباشد .من قبلا آسم خفیف داشتم .در این مدت یک ماه احساس میکنم درد قفسه سینه بنده بیشتر شده .به نظر شما این محیط کاری میتواند مضر باشد .در صورتی که بنده یک عکس از قفسه سینه گرفتم از طرف طب کار و اینجا نوشته پارانشیم ریه ها در حد نرمال و ضایعه فعال پارانشیمال رویت نشد . این عکس نشان دهنده وضعیت ریه های بنده میباشد یا نه .اگر نرمال هست پس سوزش قفس سینه بنده از چیست ؟
تشکر فراوان از شما

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران