۵۳
۵۸
آقــا

بیمار کنسر حنجره دارم که الان رفتار های بسیار عجیب از خود بروز میدهد؟

بیمار 3 ساله که درگیر کنسر حنجره scc گرید 4 هست وبا سه بار عود تقریبا به هیچ نوع درماتی اعم از جراحی وشیمی ررمانی ورادیو تراپی پاسخ نداده اما الان خیلی امیدواریم که از ایمونوتراپی جواب بگیریم اما متاسفانه مدتی هست که از نظر روانی رفتار های عجیبی بروز میدهد واین تبریل به یک سیکل شده که هر 48 ساعت تکرار میشه کلا هوشیاریش پائین اومده دتیک های عصبی پیدا کرده مثلا ساعت ها تو سرویس بهداشتی میشینه یا مشغول تعویض پانسمان زخمش میشه ویک سری حرکات توهمی رو تکرار میکنه ومخصوصا شبها این مسئله شدید تر میشه ودیگه هیچ اگاهی نسبت به محیط اطرافش نداره ونگاهش خالی از شناخته‌ دیگه حتی الپرازولام هم باعث خولبش نمیشه وما الان بیشتر با یک بیمار روانی سر کار داریم تا جسمی خواهش میکنم کمکم کنید ودرصورت لزوم دستور بفرمائید حضورا خدمت برسیم

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران