فلج ارب پسرم که در سه ماهگی عمل شده اسا؟

سلام خدمت دکتر گرامی . هفت ماه پیش پسری خدا داد که در حین زایمان دچار فلج ارب شد و پس از پیگیری به مرکز طبی کودکان معرفی شدیم . بعد از معاینه و گرفتن mri و نوار عصب عضله به این نتیجه رسیدند که هر سه لایه عصب کودک از نخاع قطع شده است و یک تیم پزشکی(پرفسور ولتای و دکتر بهنام پنجمی و دکتر زرگر) اقدام به عمل جراحی بر روی کتف و شانه چپ کردند و شش هفته بدن کودکم را با گچ ثابت کردند . در حال حاضر چهار ماه از عمل جراحی گذشته است ولی در حال حاضر هیچ تغییری در درمان فرزندم ندیدیم . بعد از برنامه ماه عسل شما امیدم زنده شد. لطفا بگید چکار کنم . این جور عملها چقدر طول می کشه تا اثری از بهبود نشون بده؟
خیلی نگران پسرم هستم خواهش راهنمایی کنید. شماره خودم09192917780 و ایمیل ndt.sadegh@yahoo.com در صورت امکان بهم جواب بدید یک دنیا کمه اما یک آخرت ممنون شما میشم.

بازدید : 335 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد اطفال و کودکان در تهران