1/5
آقــا

ضایعه زایمانی یا فلج ارب که پسرم با مشکل در دست راست بدنیا امد؟

نوزاد پسر 1/5 ساله ای دارم که در زایمان طبیعی با مشکل در دست راست بدنیا امد ،بعد از فهمیدن مشکل پیگیر دکتر مربوطه شدم ،خلاصه ماجرا اینکه با صدها جلسه فیزیو تراپی و کاردرمانی و کار در منزل و پیگیری تحت مظر دکتر رامین حاج زرگر باشی و تزریق بوتاکس شانه دست پسرم خیلی بهتر شده و دو روز قبل با آخرین ویزیت دکتر زرگر ایشان تشخیص به عمل دست بچم دادن ،ولی خوب با توجه به اینکه خودم پرسنل بیمارستانم و تمامی عملهای دکتر زرگر در مرکز طبی کودکان انجام میشه ،و ترس از اینکه رزیدنت در عمل دخالت کنه و بسیاری از دغدغه های دیگر و همچنین تحقیقاتی در مورد دگتر کامرانی و اینکه واقعا ایشون فوق العاده ان و متخصص دست هم هستن مردد هستم که با دکتر زرگر عمل کنم یا دکتر کامرانی ،و اینکه نوبت از دکتر کامرانی بگیرم ایشون ببینن بچمو ،لطفا برادرانه کمکم کنید.

بازدید : 359 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد اطفال و کودکان در تهران