پنجاه
آقــا

فشار بالا؟

سلام آقای دکتر همسرم دوماه پیش به علت فشار ناگهانی و بدون هیچ زمینه ای که سابقه فشار نداشت بالا رفت و طبق اسکن گرفته شده خون در سرش لخته شد به مدت پنج روز در ای سی یونفت اهواز بستری بود که شما و دکتر علیزاده ایشون رو ویزیت می کردید
و قرص لوبل برایشان ویزیت شد الان بعد از دو ماه الان سه روز که فشارش بالاست و پایین نمیاد مرتب در اورژانس با دادن قرص های فشار زیر زبونی به پانزد ه می رسه ولی در فاصله اندکی می کشه بالا
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم دکتر جان

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران