آلرژی کهیر؟

با سلام،چند سال پیش مبتلا به بیماری کهیر شدم بدون سابقه قبلی و هرزگاهی شدیداً بدنم لکه های صورتی رنگ ظاهر میشد که در نهایت با آمپول دکتر فروکش میکرد.به توصیه یکی اقوام از قرص هیدروکسیزین استفاده کردم و خوب بود،و بعد از مدتی متوقف شد.
بعد از چند سال مجددا بیماری بسراغم آمد.ولی اینبار قرص ها اثری نکرد.حتی آمپول هم تاثیرش تقریبا بعد از یک روز کم کم شروع شد.لکه ها که بعضاً با خارش شدید همراه میشود اکثرا در دست ها و زانو رویت میشد.بعد از دوماه دستها کمتر شده ولی کمر و کل پاها درگیر قسمت های زیادی هست که هرگونه تحریک بر آن تاثیر گذار هست.
امروز هم ناراحتی شدیدی در کف پا در موقع راه رفتن احساس میکردم شبیه تاول داخل کف پنجه پا و ...
و متاسفانه عامل این رو نفهمیدم.البته هرزگاهی یکی دو روز بسیار کم میشه.
التماس دعا و راهنمایی.متشکرم

بازدید : 294 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد و متابوليسم اندوکرينولوژي آلرژي، آسم و ايمونولوژي در ملکان