تایید یا رد درمان سرطان توسط گیاه افسنطین شیرین یا خاراگوش؟

با عرض سلام و ادب خدمت جناب آقای دکتر آزما
خدمت جناب آقای دکتر عارضم که ، من مقاله ای را مطالعه کرده ام که در آن درباره درمان سرطان های خون ، استخوان و ... با گیاه افسنطین شیرین یا خاراگوش در زمان کوتاه امکان پذیر است.
لطفا و خواهشمندم نسبت به تایید یا رد این موضوع یا مقاله نظرتان را برایم به آدرس ایمیل moshknaz@yahoo.com بفرستید.
آیا شما به عنوان یک پزشک درمانگر و پژوهشگر تا به حال بیمار یا بیماران سرطانی را با این گیاه درمان کرده اید؟
قبلا از لطف شما نسب به پاسخ این بنده حقیر کمال تشکر را دارم.
سپاسگزارم / مریم مرادی

بازدید : 88 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران