۲۶
۶۰
خانــم

پانیک شدید شده ؟

سلام من 4 سال پیش پانیک شدم
پارسال به خاطر فشارات وارده الان 3 ماهه که پنیک میشم اولش کم بود فقط شبا میپریدم اما یکم مضطرب بودم رانپزشک رفتم وبا خوردن اسنترا 50  و الپرازولام از نظر افسردگی بهتر شدم اما پانیکم شذید شد الان یک هفتس که اسنترامو 100 کرده اما هنوز شدیده
انگار بهو زمان و مکان و خودمو گم میکنم خیلی میترسم
خیلی حسای وحشتناکیه
مدیتیشن و پیاده روی هم میکنم اما نباید ضربانم بره بالا تا میره بالا پنیک میشم
به نظرتون خوب میشه؟
اینجا دیدم خیلیا نوشتن ما 10 ساااله که پنیک هستیم!!! خیلی میترسم انگار زندگی از یه زاویه دیگه شده

3 پـاسـخ

بازدید : 135 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران