سلام بااینکه داروهای زیادی میخورم ویکماه پیش 12جلسه شوک درتبریزرفتم ولی فکرهای بدمیکنم .؟

شرح:باعرسلام به خانم دکتربه استحضارمیرساندپسرم 10سال است دارومیخوردوشماودکترامیری دربیمارستان رازی پسرم رامعالجه میکردیدالان بااینکه داروهای زیادی میخورد(رهاکیین500یکعدد-ریسپریدن4دوعدد -آرپیپرازول15دوعدد-بی پریدن دوعدد-کلرپرومازین100یک عدد وآتورواستالین20یکعددبرای چرب خون)میخوردبازفکرهای بدمیکندبه مسائل بی خودی دینی وگناه گیرمیدهدوکلا"وسواس فکری داردومیگویدفکرم را نمیتونم کنترل کنم.نظریات آقایان دکترها:امیری اسکیزوافکتیوووسواس فکری(چندسال قبل)-رئیسی اختلالات روحی ووسواس فکری ودوقطبی ودارهایش علاوه برداروهای امیری 3عددلیتیوم هم اضافه کرده بودندوتقریباخوب بودندولی خیلی شادبودوهرروزنوارهندی میگذاشت میرقصیدوبامرگ مادربزرگش داروهارانخوردبدجوری قاطی کردکه بعدازحدودانزدیک به یکماه دارونخورد-فخاری اسکیزوفرنی تشخیص دادوداروهای مشابه دکترناظمی رانوشته بودو12جلسه به شوک نوشتندورفتیم انجام دادیم-ناظمی دارهایی که الان میخوردداده اندودوقطبی ومابین اسکیزوفرنی واسکیزوافکتیوووسواس فکری میگویند.خواهش میکنم بفرماییدچکارکنیم .
ارادتمند پدرپویابهزادیان

1 پـاسـخ

  • با سلام، بلي پويا را کاملا به خاطر دارم با اين توضيحات شما به نظر ميرسد جنبه هاي مختلف بيماري در حال حاضر با دوز کامل دارو ها تحت کنترل هست ولي مشکل وسواس و فکر هاي مزاحم همچنان پابرجاست، توصيه من اين است داروي وسواس با احتياط و تحت نظر و صلاحديد روانپزشک و با ويزيت هايي نزديک به هم (پشت سر هم و در فاصله اي زماني کوتاه) براي پويا آغاز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران