۲۸
۱۶۰
آقــا

اعتیاد و اختلالات‌ زیادی روی خوداک،خواب،وزن،واحساسات ؟

باسلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر میخواستم بدونم که قبل از مراجعه ی حضوری میتونم با شما در رابطه با مشکلاتی که برای من هستید تلفنی صحبت کنم فقط وفقط جهت اطلاع پیدا کردن خودم که میخوام یه مقداری از مشکلاتم رو مطرح کنم و شما هم راهنمایی کنید و یه مقداری آرامش‌ خاطر پیدا کنم و یه مقداری سبک تر شده‌ باشم و بعدش هم اگر شما صلاح دونستید مزاحمتون میشم برای بقیه راه درمان البته ناگفته نماند که من همین الان هم نمیدونم چجوری دارم تایپ میکنم چونکه حدود 1سالی میشه که یه سری مسائل خیلی زندگی و شخصیت خود منو درگیر کرده تا جایی که دیگه الان میگم که توانایی روبرو شدن با این مسائل‌ رو ندارم.
خیلی می‌بخشید که طولانی شد و خیلی خیلی ممنون میشم اگر جواب‌ بدید که امکان ارتباط تلفنی هست.
باتشکر🙏🏼

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران